Martes, 22 de Junio de 2021

Otras localidades

Per molts anys

Noelia Fernández Moltó, periodista

Descargar

Compartir

El código del iframe se ha copiado al portapapeles

En la meua família hi ha un so que ol a cafè matiner. El mateix so que servia de brúixola i em feia saber on era el meu avi quan el buscava pels bancals. Aquest mateix avi que, més sord que abans, ara desperta el veïnat quan vol sentir la columna del seu fill o la seua néta.

I és que aquest so, és la ràdio que m’ha acompanyat tota la vida, Radio Alcoy. Ma mare va agafar aquest vici de sentir a tothora la ràdio i té fins i tot dos aparells encesos en llocs estratègics de la casa per assegurar-se que no es perd res. Mon tio va anar més enllà i no només fa el mateix, també forma part activa d’aquest so amb la seua col·laboració permanent, sent fins i tot el climatòleg de referència.

¿Per què aquesta devoció que s’ha convertit quasi en algo hereditari? Perquè Radio Alcoy són notícies d’ací, és sentir com vibra la comarca, és esport i és cultura; però sobretot és companyia fidel, escoltant veus amigues que et fan sentir prop encara que estigues lluny.

Hui per hui, jo tampoc entenc el dia sense sentir la ràdio, encara que jo sóc més d’escoltar-ho per Internet. ¿Qui anava a dir-me que jo mateixa acabaria de columnista col·laborant amb aquest gran equip de professionals? És un orgull per a mi i un agraïment etern a aquesta ràdio que acomplirà 90 anys aquest 2021.

Demà mateix, inicia els actes commemoratius del seu noranta aniversari, amb la gala de presentació d'una publicació que recull l’acompliment d’un somni i una llarga trajectòria.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?