Deportes

Pere Guardiola al QTJ: "Jo no diria que el Girona és favorit, aquí la samarreta que més pesa és la del Rayo"

Entrevista a Pere Guardiola (Girona FC) al 'Què t'hi Jugues!'

Entrevista a Pere Guardiola (Girona FC) al 'Què t'hi Jugues!'

14:36

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1623246918060/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

El president del Consell d'Administració del Girona FC passa pels micròfons de SER Catalunya abans de la final de play-off on el conjunt gironí s'enfrontarà al Rayo Vallecano per intentar aconseguir el desitjat retorn a Primera.

Sobre la final del play-off d'ascens

"Hem tingut pressió tot l'any i ha estat una temporada duríssima a nivell de lesions i sancions... Però no ens hem rendit mai i ara estem on estem"

"Pressió i favorits? La pressió és per a tothom i jo no diria que el Girona és favorit, ni molt menys, aquí la samarreta que més pesa és la del Rayo... I nosaltres tenim una història molt maca però molt curta a aquest nivell. Intentarem fer-ho".

"Canvia tot amb públic, és un altre esport. Tenir a 1.500 aficionats ja et fa la diferència. Ha estat un any molt complicat per a tothom sense públic. Els futbolistes i els qui estem al voltant tenir gent al camp o no tenir-la ho canvia tot".


Números i futur

"Hem aprovat l'ampliació de capital en uns 16 milions + 4, podent arribar fins als 20 milions. Tot això en funció de com acabi la temporada, es farà una xifra o una altra".

"A primera tens un pressupost d'uns 55-60 milions. A Segona pots passar a uns 15 o 18 milions, depèn. A Segona quan baixes tens el paraigua de 10 milions d'euros del primer any. Al segon any (ara) ja no teníem aquests 10 milions. L'any passat teníem un pressupost en més de 20 milions... Entre Primera i Segona canvia molt econòmicament, tot i que si puges segueixes sent dels dos o tres més baixos a nivell de pressupost".


Seguiràs al Girona encara que no es pugi?

"Sí que seguiré passi el que passi com a president del Consell d'Administració".

Relació amb el Barça i noms propis com Monchu o Nico González

"Les relacions amb el Barça són molt bones i sempre hi han sigut"

"Si jugadors seus no tenen cabuda i ens poden ajudar és un clar win-win on tothom surt guanyant. Això sempre ho veuríem amb bons ulls"

"Tenim al Monchu cedit pel Barça i amb opció de compra de 3,5milions obligada si pugem a Primera".

"Si vaig ajudar a la renovació de Nico González amb el Barça? Sí, sí que vaig ajudar. Crec que el Nico després del Busi és el perfil de mig centre del Barça, el típic '4'... Té un futur enorme, físicament potent i que aquest any ha fet un pas endavant a nivell futbolístic. L'any que ve estarà en dinàmica de primer equip i la intenció és que també tingui fitxa de filial. És un jugador jove i no es pot quedar sense jugar tota una temporada".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00