Martes, 22 de Junio de 2021

Otras localidades

INDULTOS DEL PROCÉS INDULTOS DEL PROCÉS Rueda de prensa del Consejo de Ministros

Maó restrigeix la circulació i pacifica els seus carrers més cèntrics

Ses Moreres, Sant Jordi i Bastió seran pels vianants i només hi podran accedir els vehicles dels veïns de la zona

Centre de Maó, ja sense cotxes

Centre de Maó, ja sense cotxes / Ajuntament de Maó

Maó avança de forma decidida cap a la pacificació del seu centre històric i a peatonalitzat tres dels seus carrers més emblemàtics després d'unes obres que han durat 5 mesos.

Era una demanda reiterada per part de comerciants i veïns de la zona que sol·licitaven l'embelliment d'aquestes cèntrics carrers per dinamitzar l'activitat econòmica i comercial.

El projecte és ambiciós, té un cost proper al mig milió d'euros i ha consistit en convertir en plataforma única els carrers de Ses Moreres, Sant Jordi i Bastió. La pacificació es farà mitjançant un sistema mixt, amb càmeres de vigilància, a mig camí entre la peatonalització i la circulació regulada, on només podran transitar els vehicles de veïns, serveis de transport o d'emergència, i autoritzats. Aquest sistema s'ha estudiat en la Mesa de Mobilitat i té el vistiplau de la Policia Local, com a sistema més idoni per a un control mixt i flexible.

D’aquesta manera, Maó avança cap a un model de ciutat més amable i sostenible, en consonància amb el full de ruta de les principals ciutats europees, que evolucionen inequívocament cap a una tipologia on els vianants guanyen cada vegada més protagonisme i els centres històrics es converteixen en un punt de trobada de la gent, que s’hi reuneix i hi desenvolupa la seva activitat social i econòmica.

Aquests canvis provocaran també la pèrdua de places d'aparcament que l'Ajuntament pensa esmenar convertint en gratuït un gran pàrquing subterrani proper.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?