Hora 14 la Vall d'AlbaidaHora 14 la Vall d'Albaida
Actualidad
Coronavirus Covid-19

Sols dos nous casos de covid-19 a La Vall d'Albaida

Ontinyent torna a risc 'normalitat' i es desplomen els casos actius a la comarca

Foto recurs / Radio Ontinyent

Ontinyent

Grans notícies les que deixa l'actualtizació de hui de covid-19 a la comarca. El primer cap de setmana sense toc de queda arriba amb una situació molt millor que les darreres setmanes.

Ontinyent és la ciutat que més ha millorat la situació. Dos setmanes després de l'augment exponencial de casos, en l'actualització de hui sols hi havia 8 casos actius, una taxa de 24 per cada 100.000 habitants, el que implica un risc de 'normalitat'. Els nous casos han augmentat en 1, fins a situar-se en 3.424 des de l'inici de la pandèmia.

També baixa els casos actius Aielo de Malferit, que tenia 4 i ja sols té 2, però cap d'ells nou, pel que dimarts que ve podria desaparèixer de la llista. També han baixa els casos a Atzeneta, en aquest cas el municipi desapareix de la llista de localitats amb casos actius.

El municipi de Benigànim manté la incidència, amb el cas que ja van confirmar el passat dimarts, mentre que la mala notícia arriba d'Albaida, que torna a tindre casos actius, en aquest cas 1, que no tenia des de finals del mes d'abril.

Així doncs, 12 casos positius a tota la comarca, que es manté, encara més, en situació de normalitat respecte al risc amb la covid-19.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00