Sociedad

Entrega dels Premis Ràdio Associació de Catalunya al programa 'Què t'hi Jugues!' pel cas 'Barçagate'

Sique Rodríguez, Adrià Soldevila i Sergi Escudero recullen el guardó a la gala d'aquests reconeguts premis radiofònics.

Adrià Soldevila, Sique Rodríguez i Sergi Escudero recollint el premi. / Twitter

Barcelona

La redacció d'esports de SER Catalunya torna a estar d'enhorabona. En aquesta darrera ocasió ha estat per l'entrega dels Premis Ràdio Associació de Catalunya. Aquest dijous recollien el guardó a l'excel·lència periodística els companys Sique Rodríguez, Adrià Soldevila i Sergi Escudero, tots tres, autors del treball d'investigació conegut com a 'Barça Gate', un cas destapat el passat mes de febrer de l'any 2020.

Quart premi pel 'Barça Gate'

El Què T'hi Jugues suma quatre importants reconeixements pel BarçaGate: Premi Panenka, Premi Barnils de Periodisme d'Investigació, VIII Premi Josep Maria Planes de Periodisme d'investigació i ara també el Premi Ràdio Associació de Catalunya a l'excel·lència periodística. Un darrer premi on el jurat ha valorat l'esforç d'investigació per destapar el Barçagate i el rigor a l'hora de tractar i explicar la informació.


El discurs de Sique Rodríguez

Durant l'entrega dels premis Sique Rodríguez va realitzar un discurs sobre el qual se n'estan fent ressò molts companys periodistes a les xarxes socials.

Són 6 minuts de discurs basats en el reconeixement a companys de redacció i a tot el sector, en destacar el paper del periodisme d'investigació i la reconciliació amb la professió que li ha suposat treballar en aquest cas. El discurs acaba amb un final crític i emotiu en relació a les condicions laborals actuals del sector periodístic i de mitjans de comunicació.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00