Hoy por Hoy GironaHoy por Hoy Girona
Actualidad

El centre de Figueres respirarà Dalí per totes bandes aquest estiu

Hi haurà 10 retrats de l'artista de 2 metres d'alçada repartits per la ciutat, i durant les nits de juliol i agost es projectaran obres dalinianes en 4 edificis de la ciutat

Una recreació del que es veurà / Ajuntament de Figueres

Figueres

És el projecte "Dalí de Figueres" que tiren endavant l'ajuntament i la Fundació per reivindicar la figura del geni; perquè els figuerencs se'l facin més seu i per atraure turistes.

Els retrats de Dalí se situaran en diversos punts de la ciutat i a la nit es projectaran imatges d'obres que s'exhibeixen al museu de Figueres a les façanes de Torre Galatea, l'ajuntament, el Casino menestral i l'Escorxador. Diu l'alcaldessa, Agnès Lladó, que a banda de reivindicar Dalí, es tracta de revitalitzar la ciutat.

Agnès Lladó, alcaldessa de Figueres

00:30

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000019340/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Durant els mesos de juliol i agost també es faran diverses propostes de vistes guiades que es faran en 4 idiomes: ruta Dalí, rutes enoturístiques, visita a l'esglèsia de Sant Pere i visita teatralitzada sobre el Dalí infant.

I els dijous hi haurà música als punts on es fan les projecccions de nit i les botigues tancaran a les 11. També hi haurà mercat artesanal a la rambla.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00