Lunes, 02 de Agosto de 2021

Otras localidades

Coronavirus Covid-19

Sols les ciutats de La Vall d'Albaida tenen casos actius

Albaida, Benigànim i L'Olleria tenen 1 cas, mentre que a Ontinyent són 6

Vista aèrea de L'Olleria

Vista aèrea de L'Olleria / Ajuntament de L'Olleria

Un nou dimarts, Conselleria de Sanitat ha publicat les dades de covid-19 per municipis a tota la Comunitat Valenciana. Ha hagut canvis a La Vall d'Albaida, que sols hi ha 4 municipis amb casos, i aquesta vegada sí, coincideixen amb les 4 ciutats.

Ontinyent, la capital, ha notificat dos nous casos de covid-19 fins a sumar 3.426 casos des de l'inici de la pandèmia. En total compta amb 6 casos actius, dos menys que el passat divendres.

Albaida continua amb el cas notificat el passat divendres, pel que el municipi es troba en risc normalitat de contagis igual que Benigànim, que també mantè el cas del passat divendres

On sí que han hagut és als municipis d'Aielo de Malferit i L'Olleria, un per a bo, Aielo, que deixa de tindre casos actius després del xicotet  brot de 4 notificat fa 2 setmanes; i en la part negativa està L'Olleria, que torna a tindre casos actius de covid-19, concretament 1, després de no tindre'n des del passat 18 de maig.

Tots els municipis de La Vall d'Albaida es troben en risc 'normalitat' de contagis. En total són 9 casos, pel que la comarca també es troba sense riscs.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?