Miércoles, 04 de Agosto de 2021

Otras localidades

Justicia

Nova passa endavant pels jutjats de Santa Rita a Ciutadella

L'Ajuntament ja ha cedit els terrenys al Ministeri per a que construeixi l'edifici

Aquí es construiran els nous jutjats de Ciutadella.

Aquí es construiran els nous jutjats de Ciutadella. / Ajuntament de Ciutadella.

El Ple de l’Ajuntament de Ciutadella dóna llum verda a la cessió d’una parcel·la de Santa Rita al Ministeri de Justícia per tal de construir-hi la nova seu pels jutjats al municipi.

 Ara correspondrà al Ministeri de Justícia i al Govern central fer les passes en ferm corresponents perquè el projecte tiri endavant. L’alcaldessa de Ciutadella, Joana Gomila, ha manifestat que, amb la construcció efectiva de l’edifici, donarà per complerts els seus compromisos per aconseguir agrupar totes les dependències judicials en un sol immoble modern i funcional.

 Cal recordar que la parcel·la en qüestió es troba a la zona de Santa Rita, a Ciutadella, i que compta amb una superfície de més de 6.500m2. En aquest espai, el projecte preveu construir-hi un únic edifici de planta baixa i pis, amb dues plantes de soterrani i coberta plana. També s’hi preveu una part d’aparcaments i un pati central obert per proporcionar il-luminació i ventilació natural als espais de circulació i estada previs a les dependències dels jutjats.

 

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?