Jueves, 05 de Agosto de 2021

Otras localidades

Nova convocatòria d'ajuts per rehabilitar immobles a Ciutadella

Aquesta subvenció pretén regenerar el nucli antic del municipi

La batllesa Joana Gomila amb Josep Marí, conseller de Mobilitat i Habitatge, durant una visita a Ciutadella.

La batllesa Joana Gomila amb Josep Marí, conseller de Mobilitat i Habitatge, durant una visita a Ciutadella. / Ajuntament de Ciutadella

Els propietaris d’edificis i habitatges del nucli històric de Ciutadella ja poden sol-licitar ajudes econòmiques per executar obres de rehabilitació.

Es tracta d’una nova convocatòria que s’inclou en el marc del Pla Estatal d’Habitatge 2018-2021 i en la que el Govern de Balears destina un total de més de 166.600€ a la regeneració i renovació urbana de Ciutadella.

La batllesa del municipi, Joana Gomila, explica que aquests ajuts estan exclusivament destinats als edificis i habitatges del nucli antic de Ciutadella i que les obres que s'hi poden acollir són les de conservació, accesibilitat, millora energètica i sostenibilitat.

La subvenció és del 40% del pressupost amb màxims de 12.000€, però es pot elevar en determinats casos, com ara que el nucli familiar tengui ingressos mínims o inclogui a persones amb discapacitat.

Les persones interessades poden demanar aquests ajuts fins el proper 5 de juliol i trobar tota la informació i bases de la convocatòria, així com els models de sol-licitud, a la pàgina web de l’Ajuntament de Ciutadella.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?