Sábado, 24 de Julio de 2021

Otras localidades

Maó - Mahón

Maó asfalta 4.000 metres quadrats de carrers principals

L'Ajuntament vol cuidar les principals vies de circulació de la ciutat

Maó vol millorar el ferm de les principals vies de trànsit de la ciutat.

Maó vol millorar el ferm de les principals vies de trànsit de la ciutat. / Google Maps.

L'Ajuntament de Maó s'asfaltarà en els pròxims dies fins 4.050 metres quadrats de carrer, des de la rotonda de Fort de l'Eau, fins a l'avinguda del Port de Maó. Les actuacions es duran a terme del 21 al 23 de juny.

Així ho ha anunciat el consistori, que invertirà 63.500 euros a millorar el traçat d'algunes de les vies de major trànsit de la ciutat. Dilluns que ve es procedirà a canviar el paviment a la rotonda de Fort de l'Eau; dimarts s'asfaltarà el Passeig Marítim i dimecres, el tram de l'Avinguda de Port de Maó. L'Ajuntament ha detallat que també actuarà en les pròximes setmanes en un tram del carrer Miquel de Verí, entre el Camí de Ses Vinyes, i Sant Esteve.

El projecte de l'Ajuntament de Maó es suma a la reforma integral d'una part dels carrers Ses Moreres i Bastió, el carrer Sant Jordi, les obres al carrer Fornells, així com l'asfaltat d'una part de la Via de Ronda.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?