Hora 14 la Vall d'AlbaidaHora 14 la Vall d'Albaida
Actualidad
Meteorología

S'espera un cap de setmana de contrastos meteorològics a La Vall d'Albaida

Dissabte podrien repetir-se les tempestes de les últimes hores i diumenge podríem arribar als 35 graus

Ambient calorós / Radio Ontinyent

Ontinyent

Després d’una setmana on el calor estava sent el predominant, amb temperatures que començaven a ser més estivals que primaverenques, a partir de la nit d’ahir i aquest matí les precipitacions i les tronades han marcat les últimes hores.

Per a aquest cap de setmana podrien juntar-se ambdós circumstàncies. Segons José Ángel Núñez, cap de meteorologia d’AEMET Comunitat Valenciana, durant el cap de setmana podrien repetir-se les tempestes durant la vesprada de dissabte, mentre que diumenge entrarà el vent de ponent i es viurà per tant la primera ‘ponentà’ de l’any, a pesar que com el propi Núñez explica “no serà tan forta com altres vegades, però podrien arribar als 34 o 35 graus de màxima”.

José Ángel Núñez fa la previsió del cap de setmana

00:26

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1623942592493/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Avisa José Ángel Núñez que “les tempestes d’aquest dissabte no seran generalitzades, pel que podrien suposar fortes quantitats de precipitacions a les zones on descarregue, com ha passat hui, però en les altres podria no passar d’una curta tempesta”, i matisa que “no s’espera que la comarca de La Vall d’Albaida siga de les afectades per fortes quantitats d’aigua”. “El pitjor dia de la setmana era hui”, finalitza al respecte.

Previsions per a l’estiu

Respecte a com serà aquest estiu, José Ángel Núñez explica que “és més complicat fer prediccions estacionals en zones rodejades de muntanya”, però explica que “no és cap sorpresa que la tendència és a que siguen més calorosos en estiu” i matisa que “en estiu és nota molt més l’ascens de temperatures degut al canvi climàtic que en hivern”.

José Àngel Núñez - tempestes actuals, valoració primavera i previsió estiu

06:51

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1623933018616/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Aquest mes de juny ja ha sigut més d’1 grau per damunt de la mitjana interanual del mes, pel que “ens podem fer una idea de com serà l’estiu”, finalitza Núñez.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00