Lunes, 26 de Julio de 2021

Otras localidades

Premis Ondas 2021

Obertura d'inscripcions

Premis Ondas 2021

Premis Ondas 2021 / Cadena SER

Els Premis Ondas 2021 obren el seu procés d'inscripcions a la seva 68a edició a premiosondas.com. Ja pots accedir a la inscripció dels treballs, que té com a data límit el dilluns 4 d'octubre.

Els Premis Ondas, que s'atorguen de forma anual per PRISA a través de Ràdio Barcelona de la Cadena SER, són els premis degans i més prestigiosos de ràdio i televisió que es concedeixen a Espanya, aconseguint un palmarès de 21 premis distribuïts en les següents categories: Ràdio, Publicitat en Ràdio, Televisió, Música i internacionals de Ràdio i Televisió.

Recorda que en aquesta edició, com a novetat, es distingirà un nou guardó en la categoria de Ràdio, concretament el Premi Ondas al Millor programa de ràdio de proximitat, i desapareix l'Ondas al Millor contingut d'emissió digital en la categoria de Televisió. Els treballs que poden optar als Premis Ondas, i que ja poden inscriure, són aquells emesos entre l'1 d'octubre del 2020 i el 30 de setembre de 2021, així com els professionals per mèrits acreditats en aquest mateix període.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?