Sociedad

Premis Ondas 2021

Obertura d'inscripcions

Premis Ondas 2021CADENA SER

Barcelona

Els Premis Ondas 2021 obren el seu procés d'inscripcions a la seva 68a edició a premiosondas.com. Ja pots accedir a la inscripció dels treballs, que té com a data límit el dilluns 4 d'octubre.

Els Premis Ondas, que s'atorguen de forma anual per PRISA a través de Ràdio Barcelona de la Cadena SER, són els premis degans i més prestigiosos de ràdio i televisió que es concedeixen a Espanya, aconseguint un palmarès de 21 premis distribuïts en les següents categories: Ràdio, Publicitat en Ràdio, Televisió, Música i internacionals de Ràdio i Televisió.

Recorda que en aquesta edició, com a novetat, es distingirà un nou guardó en la categoria de Ràdio, concretament el Premi Ondas al Millor programa de ràdio de proximitat, i desapareix l'Ondas al Millor contingut d'emissió digital en la categoria de Televisió. Els treballs que poden optar als Premis Ondas, i que ja poden inscriure, són aquells emesos entre l'1 d'octubre del 2020 i el 30 de setembre de 2021, així com els professionals per mèrits acreditats en aquest mateix període.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00