Hoy por Hoy AlcoyHoy por Hoy Alcoy
Actualidad

Anàlisi científica als canvis horaris

José Cantó, doctor en Física i Didàctica de la Ciència, analitza l'origen i l'evolució de l'establiment dels diferents fusos horaris i la seva connexió amb l'estalvi energètic

De ciència certa 08/06/2021

De ciència certa 08/06/2021

29:08

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1624350151_908731/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Alcoy

José Cantó, doctor en Física i Didàctica de la Ciència, en el programa del mes de juny De Ciència Certa, analitza l'origen i l'evolució de l'establiment dels diferents fusos horaris i la seva connexió amb l'estalvi energètic.

Cantó diferencia dos debats; un sobre les aportacions a la salut i un altre sobre els beneficis econòmics. Traça un recorregut sobre l'inici del canvi horari fins a l'actualitat, les propostes d'unificació horària entre països i l'aparició dels fusos horaris en les diferents zones del planeta. Aborda els intents d'unificar l'horari de manera internacional.

A més del tema del mes, Cantó desenvolupa altres seccions com les Efemèrides, Curiositats, Titulars de la ciència i la pregunta del mes. La proposta per al mes que ve, per a guanyar un rellotge de sol, és sobre les raons científiques pel major d'homes astronautes que dones..

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00