Viernes, 30 de Julio de 2021

Otras localidades

Anàlisi científica als canvis horaris

José Cantó, doctor en Física i Didàctica de la Ciència, analitza l'origen i l'evolució de l'establiment dels diferents fusos horaris i la seva connexió amb l'estalvi energètic

Descargar

Compartir

El código del iframe se ha copiado al portapapeles

José Cantó, doctor en Física i Didàctica de la Ciència, en el programa del mes de juny De Ciència Certa, analitza l'origen i l'evolució de l'establiment dels diferents fusos horaris i la seva connexió amb l'estalvi energètic.

Cantó diferencia dos debats; un sobre les aportacions a la salut i un altre sobre els beneficis econòmics. Traça un recorregut sobre l'inici del canvi horari fins a l'actualitat, les propostes d'unificació horària entre països i l'aparició dels fusos horaris en les diferents zones del planeta. Aborda els intents d'unificar l'horari de manera internacional.

A més del tema del mes, Cantó desenvolupa altres seccions com les Efemèrides, Curiositats, Titulars de la ciència i la pregunta del mes. La proposta per al mes que ve, per a guanyar un rellotge de sol, és sobre les raons científiques pel major d'homes astronautes que dones..

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?