Directo

CONSEJO DE MINISTROS El Gobierno aprueba un plan para indemnizar a las víctimas de abusos sexuales en la Iglesia cuyos casos estén prescritos

Soroll GironaSoroll Girona
Ocio y cultura

Limitacions de cotxes a Fontalba de juny a octubre

També està prohibit aparcar-hi de nit

La senyal d'accés restringit sota reserva / Cedida per la Generalitat

Queralbs

Al paratge de Fontalba, que és un dels accessos per pujar al Puigmal i per anar a peu a Núria, només hi podran arribar cada dia 100 cotxes. S'hi podrà pujar de dos quarts de 8 del matí a dos quarts de 8 del vespre i per deixar el cotxe s'hauran de pagar 5 euros.

Abans, cal fer la reserva online. El director del parc, Santi Farriol, ha explicat que havien arribat a comptabilitzar 500 cotxes en un sol dia.

Santi Farriol, director del Parc Natural de les Capçaleres del Ter i el Freser

04:04

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000019671/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

També es restringeix l'accés al Paratge de Daió, que és on comença el camí per anar a peu a les gorgues del Freser i la vall de Coma de vaca. Aquí no cal fer reserva de plaça però els cotxes que hi arribin hauran de pagar 5 euros al dia.

Només hi caben 44 vehicles i està restringit i controlat entre les 10 i les 3 de la tarda. Aquestes restriccions comencen a aplicar-se aquest dijous i acaben pel pont del Pilar, a l'octubre.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00