Sociedad
COMERÇ

Epizen serà el nou centre comercial de Sant Julià i preveu obrir al desembre

Dedicarà una planta de més de 3.500 metres quadrats a espai lúdic i d'oci en el què es preveuen organitzar esdeveniments esportius, concerts i cinema, entre d'altres

Simulació de la futura façana del nou centre comercial Epizen que substituirà el Punt de Trobada. / Grup Pyrenées

Andorra la Vella

Epizen és el nou centre comercial de Sant Julià que obrirà al desembre.

El Grup Pyrenées ha presentat el nom i el disseny del centre que s’ubicarà en l’edifici que ocupava l’antic Punt de Trobada.

El director de màrqueting i comunicació, Àngel Alonso, ha explicat que volen esdevenir "l’epicentre d’Andorra" no només per als turistes sinó també amb la gent d’Andorra. El concepte que s’ha creat és "trencador" amb el què hi havia hagut fins ara. El que es vol aconseguir és "esdevenir una icona per al comerç i l’oci", ja que la planta més alta de 3.500 metres quadrats es convertirà en un espai per acollir esdeveniments esportius i culturals en els quals no es descarta portar artistes de renom, concerts i cinema, entre altres.

L’objectiu és poder obrir al desembre i s’estan negociant l’arribada de les marques que ompliran els diferents locals. El que és segur és que hi haurà una planta dedicada a l’alimentació que ocuparà Carrefour i entre els establiments de restauració hi haurà un McDonalds. Està previst que també hi hagi un espai dedicat a material esportiu.

Alonso ha dit que "caldran més treballadors dels que hi havia a l’antic centre comercial".

A nivell de l’edifici es vol ser "molt respectuós amb el medi ambient" i contindrà plaques solars per tal de produir l’energia. L’aparcament comptarà amb 40 carregadors per a vehicles elèctrics.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00