Deportes

Jaume Roures al 'Què t'hi Jugues!': "La gentussa s'acaba denunciant els uns als altres"

Al QTJ entrevistem a Jaume Roures, soci fundador de Mediapro i gran coneixedor del negoci audiovisual esportiu. Amb ell conversem sobre els nivells d'audiència de les televisions i també sobre la figura de Joan Laporta i les darreres novetats del cas Barçagate.

Jaume Roures al 'Què t'hi Jugues!': "La gentussa s'acaba denunciant els uns als altres"

Jaume Roures al 'Què t'hi Jugues!': "La gentussa s'acaba denunciant els uns als altres"

16:10

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1624454412568/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Avui al Què t'hi Jugues hem volgut comentar les paraules de Joan Laporta sobre el poc interés dels joves pel fútbol amb Jaume Roures, soci fundador de Mediapro i gran coneixedor del negoci audiovisual esportiu.

Roures ha desmentit l'afirmació que va fer Laporta durant l'Assemblea en el que constatava que els joves ja no miren futbol: "Pel que fa a les audiènces, la franja dels 15-24 anys continua creixent. Les dades demostren que la gent jove sí que està interessada. Qui va deixant de mirar futbol és la gent gran."

"A dia d'avui - ha dit Roures - les ofertes d'oci son molt més àmplies i això t'obliga a estar present a les xarxes o a oferir el numero més gran de finestres possibles que cridi l'atenció a l'audiència, en especial als joves. No es pot baixar la guàrdia perque cada dia hi ha més competència."

Sobre el que va dir Joan Laporta, del poc interés dels joves pel futbol, Roures diu que l'informe que la Superlliga es va fer amb l'objectiu de demostrar el que ells volien: "Quan tu encarregues una cosa, la encarregues perque surti el que tu promous. No és innocent."

Pel que fa a l'actualitat esportiva Roures està tranquil per la situació econòmica del Barça: "No s'ha de patir per la salut econòmica del club, pero això no s'arregla ni amb 4 dies ni amb 2 temporades, trigarà més. Això però, no vol dir que no es faci un equip competitiu i amb cara i ulls durant aquest temps.

I del Barçagate i les últimes declaracions d'Òscar Grau i Gómez-Ponti al jutjat, on van declarar que Josep Maria Bartomeu era qui prenia les decisions, ha estat contundent "la gentussa s'acaba denunciant l'una a l'altra". Sobre l'auditoria creu que "ens sorprendrem. L'anterior junta de Bartomeu ha estat un engany continu als socis, als mitjans i a la gent."

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00