Hora 14 la Vall d'AlbaidaHora 14 la Vall d'Albaida
Actualidad
Coronavirus Covid-19

Lleuger empitjorament de la situació de la covid-19 a La Vall d'Albaida

A pesar de l'increment de casos i de municipis amb casos, la comarca manté la taxa de 'normalitat'

Bocairent és un dels municipis afectats pel brot de viatges de final de curs / QuimGranell Getty Images

Ontinyent

Després de diverses setmanes de millora de la situació a la comarca, La Vall d’Albaida també ha sofert un empitjorament de les xifres de covid-19, a pesar que continua en una situació molt bona respecte a la pandèmia, ja que el risc es manté en normalitat, a l’espera de saber més sobre eixe brot a Bocairent.

Ontinyent manté la incidència acumulada. La capital de La Vall d’Albaida continua amb 2 casos actius i una taxa de 5 per cada 100.000 habitants, però un d’eixos actius sí que correspon a un nou cas. Són ja 3.428 els positius des de l’inici de la pandèmia.

Respecte a les localitats que augmente el nombre de casos estan Alfarrasí, que tenia 1 i ara 2, iguals dades que La Pobla del Duc. A més Bocairent i Guadassèquies no tenien cap cas positiu i tornen a tindre 1, recordem que en Bocairent hi ha moltes persones, més de 30, en quarantena i a l’espera de proves.

Els municipis d’Agullent i L’Olleria mantenen la mateixa incidència amb 1 i 2 casos positius respectivament, i sols Albaida ha millorat la situació, ja que tenia 1 cas i ja no hi ha positius actius confirmats.

Així doncs, segons les dades oficials del passat divendres, hi hauria 11 casos actius a La Vall d'Albaida, una taxa poc superior als 15 per cada 100.000 habitants.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00