Hoy por Hoy GironaHoy por Hoy Girona
Actualidad

Girona aspira a 34 milions de fons europeus per a sostenibilitat i digitalització

Marta Madrenas defensa que el model de ciutat està viu i nega que la crisi del Coronavirus els hagi agafat a 'contrapeu'

Entrevista a Marta Madrenas / Ràdio Girona

Girona

Madrenas assegura que a Girona ja ha començat la reactivació econòmica i que està sent més ràpida que a l'entorn. L'alcaldessa creu que això és una demostració que el model no està desgastat tot i admetre que hi ha 6.000 aturats a Girona, sense comptar els que estan en ERTO.

En una conferència a la Cambra de Comerç, Madrenas ha explicat que han presentat quatre projectes a fons europeus per un import de més de 32 milions d'euros. Un d'ells afecta a la mobilitat sostenible i implica canvis com una zona de baixes emissions o una prova pilot de bus elèctric.

Marta Madrenas, alcaldessa de Girona

00:27

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000019879/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Els altres projectes gironins que aspiren a rebre diners europeus són sobre la rehabilitació d'edificis públics per ser més eficients, la pobresa energètica i la capacitació digital.

Madrenas ha anunciat que a finals d'any s'haurà redactat el projecte de la Casa de la Tecnologia que s'ha de fer a la carretera de Barcelona i el febrer de l'any que ve hi haurà una incubadora de videojocs.

Jordi Altesa Cabanas

Jordi Altesa Cabanas

Editor del programa Soroll en Ràdio Girona. Periodista y criminólogo.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00