Viernes, 17 de Septiembre de 2021

Otras localidades

HOY POR HOY DESDE VALENCIA HOY POR HOY DESDE VALENCIA Especial 'Hoy por Hoy' desde Valencia, con Àngels Barceló
Economía sostenible

Economía concedeix a Albaida quasi 5.000 euros per a reformar el mercat

Han sigut l'únic municipi de La Vall d'Albaida en rebre aquesta ajuda, ja que tant a El Palomar com a Montaverner l'han rebutjat

Foto del mercat municipal

Foto del mercat municipal / Ajuntament d'Albaida

La Conselleria d'Economia Sostenible ha concedit ajudes per valor de 733.738,76 euros que van dirigides a administracions locals per a finançar obres de reforma en mercats municipals Aquestes ajudes formen part de la convocatòria anticipada per a l'exercici 2021 de les ajudes en matèria de comerç, consum i artesania. L'objectiu és incrementar la competitivitat, la innovació i la qualitat en el d'aquests mercats a través del foment de l'adaptació d'infraestructures, i la millora de l'equipament, la gestió i serveis.

Descargar

Compartir

El código del iframe se ha copiado al portapapeles

Unes ajudes que a La Vall d’Albaida sols se li han atorgat al municipi d’Albaida, mentre que els de El Palomar i Montaverner han vist rebutjada la petició.

Així mentre Albaida ha rebut 4.894 euros per al 100% de l’obra, a El Palomar se li ha rebutjat per “Tractar-se de despeses corrents no incloses en les ajudes”, mentre que a Montaverner ha sigut per “mancar de l'estudi previ que determine les inversions a realitzar”.

Pel que fa Albaida, l’agent de Desenvolupament local d’Albaida, Lluís Roberto, explica que s’utilitzaran els quasi 5.000 euros per al mercat sedentari en “rotular les parades, col·locar un parament per evitar la pluja en càrrega i descarrega i la instal·lació d’internet per a la venta amb wi-fi”.

Descargar

Compartir

El código del iframe se ha copiado al portapapeles

“Apostem per pervivència dels mercats”

El conseller d'Economia Sostenible, Rafa Climent ha explicat que "volem potenciar els mercats municipals per tot el que suposen, perquè fixen la trama urbana, vertebren pobles i ciutats i ajuden a ser un referent comercial".

El conseller ha afirmat que "apostem per la pervivència dels mercats, que han de competir amb altres formats comercials pels valors immaterials i culturals que representen, i per això volem donar suport a les reformes que necessitin per a adaptar-se a les necessitats dels nous temps i que demanden els consumidors".

Destí de les ajudes concedides

Un total de 30 ajuntaments rebran ajudes per valor de 733.738,76 euros per a realitzar o bé reformes en els seus mercats municipals o per a millorar les infraestructures per a la venda no sedentària.

D'aquests, a un total de 23 se'ls han concedit ajudes per a la renovació de mercats municipals, que tenen com a objectiu la introducció o la millora d'equipament o instal·lacions que repercuteixin directament en l'activitat comercial i l'adaptació de l'àrea confrontant dels mercats municipals o d'àrees urbanes de concentració comercial.

Les altres 7 entitats locals rebran ajudes per a l'adaptació de les infraestructures necessàries per a l'exercici de la venda no sedentària, mitjançant la introducció o la millora d'equipament o instal·lacions que repercuteixin directament en l'activitat comercial en convivència harmònica en espais multifuncionals.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?