Deportes

La Federació diu 'no' al Barça i Pedri anirà als Jocs Olímpics

El club blaugrana va trucar a la RFEF per suggerir que Pedri no anés als JJ.OO i la resposta ha estat negativa

Cas Pedri-JJOO: la Federació diu 'no' al Barça

Cas Pedri-JJOO: la Federació diu 'no' al Barça

10:02

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1625058775128/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

La inclusió de Pedri a la llista de Luis de la Fuente per als Jocs Olímpics de Tòquio ha despertat moltes veus crítiques que veuen un sobreesforç i desgast innecessari per al jove jugador canari.

Pedri, un dels jugadors més utilitzats per Ronald Koeman al llarg de la temporada i titular indiscutible per a Luis Enrique en aquesta Eurocopa, gairebé no tindrà descans aquest estiu.

Com ha avançat el nostre company el Jordi Martí, el Barça va trucar, en to cordial, a un alt càrrec de la RFEF per suggerir que no incloguessin a Pedri a la llista per als JJ.OO sense èxit. I el mateix Luis de la Fuente va justificar que abans de fer oficial els escollits, havia parlat amb tots ells i aquests li havien mostrat la seva tota disposició a participar-hi.

Avui al Què T'hi Jugues hem volgut parlar amb José Luis Pérez Treviño, professor de Filosofia i Dret de la UPF i especialista en l'ètica de l'esport per analitzar la situació en la qual es troba Pedri: "no hi ha marge perquè el Barça pugui apel·lar als drets dels treballadors perquè és una obligació pels clubs deixar anar als jugadors, i més quan el mateix Pedri ha expressat la seva voluntat d'anar als Jocs".

Pérez Treviño ha recordat que anteriorment ja s'ha donat aquests casos que han acabat "amb simulació de lesions per evitar convocatòries", però està segur que aquest no serà el cas de Pedri. "És un trilema", ha dit Pérez Treviño, "perquè aquí conflueixen els interessos de tres parts, de la RFEF, del Barça i de Pedri". Tot i el debat, sembla ser que el cas no anirà més enllà i que el Barça no podrà fer molt més per intentar que el canari no viatgi a Tòquio.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00