Viernes, 30 de Julio de 2021

Otras localidades

La piscina popular d'Alcoi

Josep Lluís Santonja, director de l'Arxiu Municipal parla de l'obertura i atractiu de la instal·lació pública per al bany estival

Descargar

Compartir

El código del iframe se ha copiado al portapapeles

La piscina municipal ha estat un destacat punt de referència en els estius de la ciutat. Originalment es va denominar piscina popular, pel fet que en l'època en què es va posar en marxa, en la Segona República, tot tenia aquesta denominació.

El director de l'Arxiumunicipal d'Alcoi i historiador, Josep Lluís Santonja, explica en Cròniques alcoianes com es va posar en marxa aquesta instal·lació, que va ser una reivindicació d'una ciutat envoltada de zones de bany a l'aire lliure i que havien despertat el gust per la natació entre la població.

La construcció de la piscina de dimensions olímpiques, o de la visita d'un grup de músics italians en 1939, de la qual ha quedat constància fotogràfica, són altres curiositats de la trajectòria d'aquesta piscina.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?