Sociedad
Cine

Reobren les multisales Ocimax a Maó

'Fast & Furious 9' és la gran estrena per arrossegar gent als cinemes

Ocimax Maó reobre després de 15 mesos tancat. / Google Maps.

Mahón

Torna el cinema comercial a Menorca després de més d’un any sense projeccions. Aquest divendres, l’Ocimax Maó obra les seves portes de nou i ofereix les estrenes destacades de la cartellera per a tots els públics i gustos.

El multicines de referència a l’illa projectarà la novena entrega de l’exitosa saga de pel·lícules de “Fast & Furious”. Els apassionats del terror també podran veure “Un lugar tranquilo 2”, sobre una invasió alienígena, i “Expediente Warren: Obligado por el demonio”, la tercera entrega d’aquesta sèrie de dos investigadors que analitzen casos paranormals.

Pels qui cerquin riure i passar una bona estona, també es projectarà la comèdia espanyola “Operación Camarón”, en la que un policia novell amb nocions de música s’infiltrarà en el casament de la filla d’un narcotraficant. Els més petits podran gaudir de la pel·lícula de dibuixos animats “Spirit indomable”, de la prestigiosa productora audiovisual DreamWorks.

L’Ocimax Maó obrirà de dimecres a diumenge amb sessions que començaran entre les 16:30 i les 21:30h i mantindrà el Dia de l’Espectador els dimecres amb entrades a 3,90€.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00