Hora 14 la Vall d'AlbaidaHora 14 la Vall d'Albaida
Actualidad
Coronavirus Covid-19

Una vintena de nous positius deixen a la comarca en risc de contagis

En total hi ha 35 casos actius a La Vall d'Albaida després de l'última actualització de Conselleria

Hospital General d'Ontinyent / Radio Ontinyent

Ontinyent

Com ja avançàvem ahir a Ràdio Ontinyent, tant a la nostra web com en l'entrevista amb la gerent del Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent, Margarita Llaudes, la situació havia empitjorat de forma exponencial als últims dies, fet que s'ha comprovat en les dades, que tornen a deixar en risc, a pesar que baix, a la comarca.

Dos municipis són els que han augmentat de forma radical els seus casos: la capital, Ontinyent, que passa de tindre 5 casos a tindre 17, més que triplicar el nombre d'actius, amb 12 nous contagis en 3 dies per una taxa de 47 per cada 100.000 habitants, quasi risc mitjà; i Castelló de Rugat, que ha passat de sols tindre 1 cas a tindre'n 6 amb 5 nous contagis que eleven la taxa a la localitat a risc extrem amb 256 per cada 100.000 habitants.

També augmenten els casos a Benigànim i Bocairent, que passen a tindre 1 i 2 casos respectivament, mentre que es manté la incidència a Agullent (2), Guadassèquies (1), La Pobla del Duc (2) i L'Olleria (2).

Les bones notícies són a Aielo de Malferit, que finalment un dels dos positius que tenia ha sigut reubicat en altre municipi i Alfarrasí que passa de 2 a 1 cas.

En total doncs 35 casos a La Vall d'Albaida, on es mira amb preocupació i hi haurà que seguir, l'avanç a Castelló de Rugat i Ontinyent.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00