Martes, 28 de Septiembre de 2021

Otras localidades

Incendios forestales

Declarat un incendi de situació 1 de risc especial a L'Olleria

Fins a 5 mitjans aeris treballen a hores d'ara en l'extinció d'un incendi que està prop d'empreses i de l'IES Vermellar

Actuació a L'Olleria

Actuació a L'Olleria / Ràdio Ontinyent

Poc abans de les 15:00 s’ha declarat un incendi forestal al municipi de L’Olleria, concretament a la zona del Barranc del Grau. La proximitat del foc amb fàbriques del municipi, i també de l’IES Vermellar, ha fet que la Generalitat declare que la situació és de situació 1 de risc especial.

El vent i la zona del foc han fet que s’envie, 5 mitjans aeris, un d'ells de coordinació, 2 unitats de bombers forestals de la Generalitat, 2 autobombes, 1 agent mediambiental i 1 unitat de prevenció. Hi ha en total tres dotacions de bombers d’Ontinyent i Xàtiva, i coordinador del Consorci treballant a incendi a barranc de l’Olleria.

El Coordinador dels Bombers de València ha demanat a la policia local de L’Olleria que els veïns i veïnes tanquen portes i finestres per evitar que els arribe el fum procedent de l'incendi de vegetació a l'Olleria i com a conseqüència del vent en la zona.

Situació 1 d'emergències, explicació

La situació 1 d’emergència és aquella provocada per un o diversos incendis forestals que, en la seua evolució previsible, poden afectar greument a bens forestals, i en el seu cas afectar lleument a la població i béns de naturalesa no forestal, i que puguen ser controlats amb els mitjans i recursos del PEIF, o per a l’extinció de la qual puga ser necessari que, a petició del Director del PEIF i prèvia valoració per part de les administracions estatals corresponents, siguen incorporats mitjans extraordinaris

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?