Sociedad
Coronavirus Covid-19

130 nous positius per Covid en 24 hores

Els contagis a Menorca segueixen sense fre i ja passem dels 700 casos actius

130 nous positius en un dia és un trist récord que demostra com s'escampa la Covid per l'Illa. / PIXABAY.

Mahón

130 nous positius a Menorca en 24 hores. Un nou trist récord  per a l'illa. Aquesta és la xifra que ha donat a conèixer aquest dimecres l’IB-Salut. Això eleva el total de casos actius a Menorca a 716 D’aquest total, 695 són persones controlades per les UVAC, vuit estan ingressades a planta del Mateu Orfila i dues a la UCI de l’Hospital. A més hi ha onze professionals sanitaris també contagiats. També s'ha donat l'alta a onze persones que estaven controlades per les UVAC.

Entre els positius diagnosticats en els darrers dies hi ha sis treballadors de quatre residències geriàtriques. Cap d'aquests treballadors té contacte directe amb els usuaris dels centres. Els seus contactes estrets estan fent quarentena i, en aquest moment, es descarta fer cribratges a la resta de professionals i usuaris dels centres.

Mentres, continua el cribratge massiu de joves a Ciutadella. Avui toca el torn als nascuts entre 1997 i 1999. Ala segona jornada de proves a Canal Salat es van fer 167 tests d’antígens que van permetre diagnosticar tretze nous casos.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00