Hoy por Hoy AlcoyHoy por Hoy Alcoy
Actualidad
TRAGALUZ

L'exposició 'Artistes de l'exili i la lluita' i el concert de la Unió Musical d'Alcoi en Tragaluz

69 obres de la col·lecció particular de Luis Ardevínez es mostren al Centre Cultural fins a setembre

Iñaki Lecumberri, director de la banda alcoiana, dona un tast del repertori que sonarà a l'audició programada per a aquest dissabte, a les 20 hores, a l'amfiteatre Amando Blanquer

Programa Tragaluz ( 09/07/2021)

Programa Tragaluz ( 09/07/2021)

29:59

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1625832477152/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Alcoi

L'art i la música s'entrellacen als diàlegs culturals de Tragaluz. Aquest divendres, hem rebut a Luis Ardevínez que ens ha parlat sobre les obres que s'exposen a Artistes de l'exili i la lluita. La mostra va obrir les seues portes aquest passat dimecres a la segona planta del Centre Cultural Mario Silvestre d'Alcoi. Ës una nova proposta cultural integrada al cicle d'exposició que organitza l'Ajuntament d'Alcoi amb la càtedra d'Antoni Miró. En aquesta ocasió, també, compta amb la col·laboració del Fòrum per la Memòria Històrica i Democràtica a Cocentaina.

Ardevínez, en Tragaluz, ha explicat com va estar la selecció de les peces que, fins a setembre, estaran a l'abast del públic en aquesta exposició.

La Societat Unió Musical d'Alcoi tancarà la seua temporada aquest dissabte amb un concert a l'Amfiteatre Amando Blanquer d'Alcoi. La cita serà a les 20 hores i els músics interpretaran un repertori amb "músiques estiuenques". Iñaki Lecumberri, director de la banda, ha estat en Tragaluz per avançar alguns dels ritmes que sonaran a l'audició emmarcada en la XXVI Campanya de Música als Pobles i del cicle de Viu l'Estiu. L'entrada al concert serà lliure.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00