Jueves, 29 de Julio de 2021

Otras localidades

Josep Juaneda assumeix la conselleria de Medi Ambient i Reserva de Biosfera

Juaneda es farà càrrec de la gestió que fins ara havia assumit Maite Salord, que va renunciar al seu càrrec el passat 30 de juny

Josep Juaneda promet el seu càrrec com a conseller de l'executiu insular

Josep Juaneda promet el seu càrrec com a conseller de l'executiu insular / CIME

Josep Juaneda assumeix, formalment, la conselleria de Medi Ambient i Reserva de Biosfera i es converteix en portaveu del grup Més per Menorca amb el recolzament dels seus companys.

Aquest dilluns ha tingut lloc la presa de possessió de Josep Juaneda com a conseller de l’executiu insular en un Ple extraordinari del Consell. Amb això, Juaneda assumeix la gestió que fins ara havia portat Maite Salord, que va renunciar al seu càrrec el passat 30 de juny.

El grup Més per Menorca considera que el nou conseller és una aposta clara pels valors menorquinistes i que té molt per aportar a l’illa. Cal recordar que amb el nomenament d’en Josep Juaneda com a portaveu del grup, l’actual conseller de Cultura, Educació, Joventut i Esports, Miquel Àngel Maria, passa a ser el nou vicepresident primer del Consell Insular.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?