Jueves, 29 de Julio de 2021

Otras localidades

Recursos hídricos

Millora l'estat dels aqüífers a Menorca

El juny van passar d'estar al 51% fins pujar al 54%, el mateix nivell que a la resta d el'arxipèlag

Creixen les reserves d'aigua a Menorca.

Creixen les reserves d'aigua a Menorca. / PIXABAY.

Les reserves hídriques de les Illes Balears se situen en el 54% al juny, un punt per davall del mes passat i 18 per sota respecte de l’any passat, quan se situaren al 72%. Tot i així, presenten uns resultats similars als de fa dos anys, quan estaven al 55%.

 

Per illes, la situació millora a Menorca, on pugen del 51% al 54%, i a Formentera, on s’incrementa un punt, situant-se al 47%. A Eivissa, els resultats es mantenen amb un 51%, mentre que a Mallorca baixen del 55% al 54%.

 

Respecte les Unitats de Demanda (UD), no hi ha canvis respecte el mes anterior: les del Pla i Eivissa es mantenen en escenari de prealerta i la resta en el de normalitat.

 

Les dades de l’Agència Estatal de Meteorologia indiquen que juny va ser humit a les Illes Balears, ja que es varen acumular, de mitjana, 27,6 l/m2, més del doble del que és habitual. Per illes, el mes va ser molt humit a Mallorca, amb 28,5 l/m2, i a Menorca, amb una mitjana de 38,7 l/m2. De tota manera, en el conjunt de l’arxipèlag, la precipitació interanual presenta un dèficit d’un 15% respecte la mitjana històrica. Per illes, és del 24% a les Pitiüses, del 15% a Mallorca i del 13% a Menorca

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?