Hora 14 la Vall d'AlbaidaHora 14 la Vall d'Albaida
Sociedad
Ola de calor

La Vall d'Albaida passa el dia més calorós de l'any sense arribar als 40 graus

Fins a 10 municipis de la comarca han marcat més de 39 graus durant les hores més crítiques de hui

El sol sobre el Pont Vell / Jose A. Bernat Bacete Getty Images

Ontinyent

L’avís estava enviat des de fa més d’una setmana, hui seria un dels dies més calorosos dels últims anys en gran part de la Comunitat Valenciana una vegada el temporal que fa unes setmanes va afectar de forma contundent Canadà arribava al Mediterrani.

Alguns municipis com Crevillent, la màxima de la Comunitat Valenciana hui, han marcat 44 graus al termòmetre, no lluny queden els més de 43 de municipis com Orihuela, els més de 42 en zones de La Safor o quasi 42 en altres de La Safor. La Vall d’Albaida ha passat les pitjors hores del dia sense que el mercuri marcara temperatures disparades com semblava que podia passar.

Així, la temperatura més alta enregistrada en tot el dia a La Vall d’Albaida han sigut els 39.9 d’Alfarrasí i Castelló de Rugat. Altres 8 municipis també han enregistrat temperatures superiors als 39, sense arribar als 40, municipis com Beniatjar (39.3), Benigànim (39.8), La Pobla del Duc (39.6), Montaverner (39.7), Montitxelvo (39.8), Ontinyent (39.5), Quatretonda (39.1) i Rugat (39.1). Quasi tota la resta de la comarca ha enregistrat temperatures pròximes. La màxima més baixa de la comarca s’ha donat a les estacions de la Mariola i Fontanars Poble, ambdós amb 35.8 graus.

Així doncs, un dia molt calorós, però que a La Vall d’Albaida ha quedat lluny de les temperatures que s’esperaven, que podien arribar a 42, com així ha sigut en altres parts de la Comunitat Valenciana, però que així i tot, i degut sobretot al càlid aire, donava una sensació de més calor. Totes les temperatures han sigut extretes de l’Agencia Valenciana de Meteorologia.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00