Jueves, 29 de Julio de 2021

Otras localidades

La DGT posa en marxa una campanya de control de velocitat a les Balears

Amb aquesta iniciativa es pretén conscienciar als conductors sobre l'impacte de la velocitat en la gravetat de les possibles lesions

Aproximadament 3 de cada 10 vehicles controlats són finalment denunciats per infracció

Aproximadament 3 de cada 10 vehicles controlats són finalment denunciats per infracció / Arxiu

La Direcció General de Trànsit ha posat en marxa una campanya de control de velocitat que es desenvoluparà des del dia 12 fins al pròxim 18 de juliol a les carreteres i vies urbanes de les Illes Balears.

La iniciativa compta amb la col·laboració de l’Associació de Lesionats Medul·lars i Grans Discapacitats per a que els voluntaris acompanyin als agents i expliquin el seu testimoni com a víctimes d’accidents de trànsit. D’aquesta manera, es pretén conscienciar als conductors sobre l’impacte de la velocitat en la gravetat de les possibles lesions i el risc que suposa conduir sota els efectes de l’alcohol o altres drogues.

Precisament, la campanya de vigilància es centra en la detecció del consum d'alcohol i drogues entre els conductors, una de les causes freqüents d'accidents en els ferits greus i morts a les Illes. Tot i que es tracta d’una acció preventiva, a partir de les dades de les campanyes anteriors queda clar que aproximadament 3 de cada 10 vehicles controlats són finalment denunciats per infracció.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?