Sociedad

Arrenca el Festival Internacional de Cine de Menorca

Aquest dimarts es va celebrar la gala inaugural amb José Corbacho com a mestre de cerimònies

José Corbacho va ser el mestre de cerimònies de la gala inaugural / FICME

Mahón

La importància de la creació artística i la celebració d’actes culturals presencials i segurs són alguns dels temes que es van destacar aquest dimarts vespre en la gala inaugural de la sisena edició del Festival Internacional de Cine de Menorca.

La gala es va celebrar al Teatre Principal i va comptar amb la participació de José Corbacho com a mestre de cerimònies. També va participar Laia Marull, que va presentar el curtmetratge documental “Incendios, más allà del teatro”, de Álex García. A més, es va poder veure a Pedro Almodóvar via vídeo presentant el seu film “La voz humana” i disculpant-se per no poder assistir presencialment ni ell ni el seu germà Agustín.

La directora del Festival, Inés Garrell, subratlla que la cultura és segura a Menorca i valora positivament l’esforç de tot l’equip del certamen que va fer possible aquesta nit de cine.

Avui continuen les projeccions del Festival a l’Orfeó Maonès i al Pati mirador de Sant Francesc de Maó, així com també, i per primera vegada, al Cine Canal Salat de Ciutadella.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00