Jueves, 29 de Julio de 2021

Otras localidades

Arrenca el Festival Internacional de Cine de Menorca

Aquest dimarts es va celebrar la gala inaugural amb José Corbacho com a mestre de cerimònies

José Corbacho va ser el mestre de cerimònies de la gala inaugural

José Corbacho va ser el mestre de cerimònies de la gala inaugural / FICME

La importància de la creació artística i la celebració d’actes culturals presencials i segurs són alguns dels temes que es van destacar aquest dimarts vespre en la gala inaugural de la sisena edició del Festival Internacional de Cine de Menorca.

La gala es va celebrar al Teatre Principal i va comptar amb la participació de José Corbacho com a mestre de cerimònies. També va participar Laia Marull, que va presentar el curtmetratge documental “Incendios, más allà del teatro”, de Álex García. A més, es va poder veure a Pedro Almodóvar via vídeo presentant el seu film “La voz humana” i disculpant-se per no poder assistir presencialment ni ell ni el seu germà Agustín.

La directora del Festival, Inés Garrell, subratlla que la cultura és segura a Menorca i valora positivament l’esforç de tot l’equip del certamen que va fer possible aquesta nit de cine.

Avui continuen les projeccions del Festival a l’Orfeó Maonès i al Pati mirador de Sant Francesc de Maó, així com també, i per primera vegada, al Cine Canal Salat de Ciutadella.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?