Sábado, 24 de Julio de 2021

Otras localidades

3 de cada 4 PCR que es fan a Lloret donen positiu

A les comarques de Girona ja hi ha més de 400 mil persones que tenen la pauta de vacunació completa

Archivo - Una sanitaria realiza un test de antígenos o una PCR a un hombre.

Archivo - Una sanitaria realiza un test de antígenos o una PCR a un hombre. / JAVIER PULPO - Europa Press - Archivo (EUROPA PRESS)

A l'atenció Primària de Lloret s'ha triplicat el nombre de proves PCR, passant de 48 a més de 150. També ho ha fet la quantitat de positius. Del 5 al 8 de juliol van ser-ho un 76% de totes les que es van fer, mentre que fa dues setmanes aquesta xifra era del 48%.

Ara mateix, a l'hospital de Blanes hi ha 12 ingressats amb COVID, cinc dels quals en situació més greu. La directora assistencial de la Corporació de Salut de la Selva, Roser Anglès, explica que aquesta onada tensiona al personal que també està cobrint els torns de vacances.

Descargar

Compartir

El código del iframe se ha copiado al portapapeles

Torna el toc de queda parcial

19 municipis gironins tindran, un cop l'aprovi la justícia, toc de queda nocturn. Són municipis de més de 5.000 habitants amb una incidència de més de 400 casos per cada 100.000 habitants en els darrers dies.

On sí que s'aplica són Girona, Blanes, Lloret, Palafrugell, Sant Feliu, Palamós, Santa Coloma, Cassà, Calonge, Platja d'Aro, Puigcerdà, Llagostera, Vidreres, Caldes, Anglès, Sant Hilari, Celrà, Tossa i Sarrià.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?