Sábado, 24 de Julio de 2021

Otras localidades

La pandèmia accelera desigualtats i en crea de noves

La Fundació SER.Gi alerta d'un increment del risc d'exclusió social en àmbits com el digital i de més problemes amb l'accés a l'habitatge

El president de SER.Gi, Lluís Puigdemont

El president de SER.Gi, Lluís Puigdemont / Ràdio Girona

Els impagaments en el parc l'habitatge social que gestiona SER.GI han crescut un 25% respecte el 2019. Són persones que tenen menys ingressos per què vivien de sectors tocats per la pandèmia. Per aquest tema s'ha atès a més de la meitat de les 8.600 persones que hi han anat el 2020.

Un dels col·lectius que més està patint la situació són els joves. El director de la fundació SER.Gi, Lluís Puigdemont, alerta d'un increment del fracàs escolar i de les conseqüències de no tenir perspectives de futur.

Descargar

Compartir

El código del iframe se ha copiado al portapapeles

L'índex de pobresa entre la població migrant arriba al 57%, més del doble que la mitjana de les comarques de Girona. Un col·lectiu que pateix abusos, tractes degradants o estafes que no es denuncien perquè tenen por pel fet de trobar-se en situació irregular.

Entre els casos que han detectat des de la Fundació hi ha els de gent que es troba en situacions de semi-esclavatge o que paga quantitats astronòmiques per tenir un contracte o empadronar-se. La pandèmia també ha agreujat el racisme per aquells que vinculen la migració amb la propagació del Coronavirus.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?