Jueves, 29 de Julio de 2021

Otras localidades

L'Ajuntament de Sant Lluís instal·la tres nous radars pedagògics al nucli urbà

Amb aquests radars es pretén que els conductors agafin major consciència de la velocitat màxima permesa a cada tram del nucli urbà

Els radars pedagògics indiquen la velocitat a la que circula cada vehicle

Els radars pedagògics indiquen la velocitat a la que circula cada vehicle / Ajuntament de Sant Lluís

L’Ajuntament de Sant Lluís ha instal·lat tres nous radars pedagògics al nucli urbà per tal d’informar als conductors de la velocitat a la que circulen i per comprovar si aquesta s’ajusta a les limitacions vigents a cada tram.

Concretament, s’ha instal·lat un radar a la zona escolar, al costat de les pistes de pàdel, amb l’objectiu de reduir la velocitat a la que circulen els vehicles a una zona amb molta presència de persones. En aquest cas, la velocitat màxima permesa per als cotxes és de 30 quilòmetres per hora. A la vegada, s’han instal·lat dos radars més a l’Avinguda de La Pau, una via on la velocitat màxima de circulació és de 40 quilòmetres per hora.

Els radars pedagògics indiquen la velocitat a la que circula cada vehicle. En cas que aquesta sigui inferior a la màxima permesa, el nombre es mostra en color verd. Si el conductor supera la velocitat màxima permesa, el nombre es mostra al radar amb color vermell i, fins i tot, es mostra una senyal d’alerta en alguns casos.

Aquests tres radars es sumen al que es va instal·lar a l’entrada del carrer Sant Lluís, en un tram on la velocitat màxima és de 20 quilòmetres per hora.

Amb aquests radars, es pretén que els conductors agafin major consciència de la velocitat màxima permesa a cada tram del nucli urbà i, d’aquesta manera, pacificar la circulació.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?