Lunes, 26 de Julio de 2021

Otras localidades

SER Catalunya recupera El Terrat de ràdio durant aquest estiu

Els dissabtes de 12 a 13 hores les freqüències de la SER a Catalunya celebren els 30 anys del mític programa liderat per Andreu Buenafuente

SER Catalunya

SER Catalunya / Cadena SER

L’any 1991 aterrava a la graella de Ràdio Barcelona de la Cadena SER, El Terrat, un programa iniciat mesos abans a Ràdio Reus i que retratava en clau d’humor i ficció el dia a dia d’una escala de veïns, amb Andreu Buenafuente, acompanyat de Fermí Fernández, Oriol Grau, entre d’altres.

Tres dècades després, El Terrat (The Mediapro Studio) és una de les fàbriques de continguts audiovisuals més importants del nostre país i SER Catalunya s’afegeix a les celebracions d’aquests trenta anys amb la reemissió d’alguns dels moments més destacats que va deixar El Terrat de ràdio en les seves diferents etapes a l’emissora.

El coordinador de programes de SER Catalunya, Carles Peña, conduirà cada dissabte a partir de demà dia 17, de 12 a 13 hores, uns especials que també serviran per entendre el que El Terrat significa per la història de la ràdio catalana.

Per exemple, en la seva primera entrega, Josep Maria Martí, exdirector de Ràdio Barcelona destaca la novetat i el poc convencionalisme de la proposta en el moment que va decidir programar-la a la graella.

Per davant, set entregues de ‘30 anys d'El Terrat’ amb aquell humor d’uns malparlats, escatològics, fotetes, atípics i torracollons, segons la definició que feia el mateix Andreu Buenafuente al primer llibre sobre el programa que es va editar l’any 1996.

 

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?