Actualidad

Vuit gironins als Jocs de Tòquio

Són quatre homes i quatre dones que intentaran tornar del Japó amb una medalla

19 July 2021, Japan, Tokyo: Flags with the Olympic rings are seen in front of a building in Tokyo. Tokyo 2020 Olympic Games will be held from 23 July to 8 August 2021. Photo: Michael Kappele dpa / DPA vía Europa Press DPA vía Europa Press

Girona

Són 4 homes i 4 dones que intentaran tornar del Japó amb una medalla. En atletisme, Adel Mechaal i Esther Guerrero competiran en la prova dels 1.500 metres. Seran els seus segons Jocs i esperen millorar els resultats de Rio 2016.

El mateix objectiu s'ha marcat Blai Mallarach. En el seu cas és la tercera cita olímpica que disputa amb l'equip de waterpolo i mai ha passat dels quarts de final.

Aquests jocs, però, són el debut per la gran majoria d'esportistes gironins. És el cas de Manel Balastegui, en la categoria de doble scull de rem, o el biker Jofre Cullell, que disputarà la prova de BTT.

També serà l'estrena de Queralt Casas que intentarà revalidar el podi de Rio amb l'equip de bàsquet femení, i de la tennista Paula Badosa. Finalment, la més jove de tots és la gimnasta Laura Bechdejú que amb 20 anys competirà en la modalitat d'equip de gimnàstica artística.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00