Hoy por Hoy GironaHoy por Hoy Girona
Actualidad

6 nous examinadors de trànsit aquest estiu a Girona

Les autoescoles creuen que és un pedaç que no resoldrà el problema del tot, perquè la majoria són interins que només seran aquí 6 mesos

La falta de examinadores está provocando un colapso en las autoescuelas de la Región / Getty Images

Girona

Ara mateix, els alumnes d'autoescoles de Girona s'esperen de mitjana uns 3 mesos per poder fer l'examen pràctic. Fins ara, només hi havia 10 examinadors per tota la demarcació, això vol dir que com a màxim es poden fer 120 exàmens cada dia.

Però entre juliol i agost se n'afegeixen 6 més -quatre dels quals són interins que hi seran 6 mesos-, cosa que permetrà fer fins a 192 exàmens pràctics cada dia.

A més, també es faran exàmens durant la primera quinzena d'agost. El president de l'Associació d'Autoescoles, Joan Sala, creu que això ajudarà a reduir llistes d'espera però no creu que ho solucioni definitivament.

Joan Sala, president de l'Associació d'Autoescoles

00:29

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000020218/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Aquests examinadors que Trànsit ha incorporat a l'estiu només fan proves pràctiques de cotxe. Això vol dir que l'espera pel carnet de moto i el de camió continua sent llarga no només perquè falten examinadors sinó perquè també falten pistes de les que utilitzen per fer exàmens pràctics.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00