Sociedad

4 persones han perdut la vida a les carreteres menorquines en el que portem d'any

La sinistralitat del 2021 trenca una tendència de 2 anys en què no s'havien registrat accidents mortals a les carreteres de l'illa

En el que portem d'any, 4 persones han perdut la vida a les carreteres menorquines / Arxiu

Mahón

En el que portem d’any, 4 persones han perdut la vida a les carreteres menorquines. Amb aquestes 4 víctimes mortals, la sinistralitat del 2021 trenca una tendència de 2 anys en què no s'havien registrat accidents mortals a la xarxa de carreteres interurbanes de Menorca.

Al febrer, una dona va morir quan el seu cotxe va passar al carril contrari i va xocar amb un bus escolar a la carretera de Fornells. Al març, un home també va envair el carril contrari molt a prop del Polígon Industrial de Maó, quan fugia d’un accident que havia provocat a la Costa de Ses Voltes. El vehicle que conduïa va xocar frontalment contra un altre cotxe en el que viatjaven un home, que va morir a l’acte, i la seva parella embarassada, que va patir politraumatismes i va perdre el seu bebè.

Al juny, una jove va morir a la carretera d’Alaior a Son Bou i la seva acompanyant va sofrir un traumatisme cranioencefàlic en un accident que es va produir quan el seu cotxe va entrar al carril contrari i va impactar contra un altre vehicle. La darrera víctima mortal va perdre la vida la tarda de dissabte passat en un accident de trànsit a l’altura de la Naveta des Tudons, molt a prop de Ciutadella, després de xocar frontalment amb un microbús que circulava en direcció a Maó.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00