Hoy por Hoy GironaHoy por Hoy Girona
Actualidad

Bones perspectives i alguna ombra per a la temporada d'estiu a l'interior

Les comarques de muntanya treballen per consolidar la tendència de ser destinacions d'estiu

Entrada a Llívia des de Puigcerdà on hi ha un cartell que dona la benvinguda a l'enclavament / ACN

Ripoll

El 2020 les destinacions de muntanya van créixer en ocupació sobretot de gent que, o no va marxar a l'estranger, o va voler evitar les massificacions del litoral a causa de la pandèmia.

A la Cerdanya i al Ripollès es mantenen les bones perspectives per aquest estiu tot i el repunt dels contagis. El president de l'Associació d'Empresaris de la Cerdanya, Francesc Armengol, explica que a l'agost els allotjaments turístics ja ho tenen tot ple.

Francesc Armengol, president de l'Associació d'Empresaris de la Cerdanya

00:21

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000020268/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Al Ripollès, l'optimisme per aquest estiu s'ha frenat després de l'increment de contagis i que alguns touroperadors s'hagin retirat de la Costa Brava per l'increment de contagis.

Tot i això, el president de l'Associació d'Hostaleria del Ripollès, Fran Barroso, creu que el sector pot créixer durant l'estiu i això els implica també un esforç per a ser atractius.

Fran Barroso, president de l'Associació d'Hostaleria del Ripollès

00:13

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000020266/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

El sector hoteler i de restauració sí que admet que tenen neguit per evitar que hi hagi un cas positiu i els obligui a tancar i fer una quarantena de plena temporada d'estiu. Això seria un cop per a molts després que les restriccions contra el Covid els afectessin de ple les festes de Nadal.

Jordi Altesa Cabanas

Jordi Altesa Cabanas

Editor del programa Soroll en Ràdio Girona. Periodista y criminólogo.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00