Miércoles, 28 de Julio de 2021

Otras localidades

A les darreres 24 hores s'han diagnosticat 48 nous positius a l'illa

Aquests nous contagis sumen un total de 648 casos actius a Menorca

Es confirma un dia més el descens de casos a Menorca

Es confirma un dia més el descens de casos a Menorca / Arxiu

Es confirma un dia més el descens de casos a Menorca, tot i que encara ens trobam amb nombres alts. A les darreres 24 hores s’han diagnosticat 48 nous positius, el que suma un total de 648 casos actius.

Ara hi ha 582 persones controlades per les UVAC, 5 professionals sanitaris a cura de Salut Laboral, més tres pacients a la UCI del Mateu Orfila i 22 pacients a planta. En aquest sentit, han ingressat sis pacients més a Medicina Interna. Entre elles, un quart intern del centre sociosanitari de Santa Rita.

Val a dir que en aquestes 24 hores s’han notificat cinc altes entre professionals sanitaris i 131 de pacients controlats per les UVAC.

A l'hotel-pont hi ha allotjades ara 103 persones, 74 positius i 29 contactes estrets que ocupen 52 dels 60 apartaments disponibles. 63 són estrangers i 40 de nacionalitat espanyola.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?