Miércoles, 28 de Julio de 2021

Otras localidades

Notícia patrocinada

Jack Beds, fabricació i botiga de matalassos a Barcelona...i a Sant Cugat

Qui no s'arrisca, no pisca... O això pensava Alejandro Arrufat, CEO i fundador de Jack Beds, quan, en plena pandèmia, va decidir traspassar fronteres, sortir de la zona de confort de vendre matalassos a Barcelona i posar base al Vallès Occidental

--

-- / Jack Beds

De botiga de barri a cadena en creixement

Ja és la cinquena botiga que Jack Beds obre en només quatre anys, un èxit i velocitat deguts, entre d’altres, a la coneixença d’Arrufat de la qualitat dels teixits i productes. El seu avi, Josep Maria Arrufat Capdevila, era un curós sastre de professió amb especial fixació pel detall dels acabats. D'aquí neix el nom JACK BEDS, sigles dels noms de l’avi i tribut a la seva manera de fer. Ben orgullós estaria del seu nét si hagués llegit les opinions dels clients de la botiga, que la qualifiquen d’excel·lent tant en qualitat del producte com en atenció i servei dels professionals, tots ells experts en el món del descans.

Matalassos i canapès en menys de 48h a casa teva

La preocupació per la rapidesa en l’arribada dels matalassos i canapès també és una cosa que ha caracteritzat a la cadena, que va apostar per una logística amb un sistema de lliurament propi, sense intermediaris i amb especial èmfasi en la rapidesa del lliurament. Aquest sistema promet, pels matalassos més demandats (com el matalàs top vendes Jack One), un temps d’entrega d’entre 24h i 48h en les mesures més populars i quan la zona de lliurament correspon a l’Àrea Metropolitana de Barcelona. Jack Beds compta amb un stock d’aquests matalassos per a fer-ho possible, de manera que quan l’usuari finalitza la compra a través de la pàgina web, l’equip posa fil a l’agulla amb l'únic objectiu de substituir el matalàs vell pel nou en el mínim temps possible i amb uns preus a l’abast de tothom.

L’estratègia de la satisfacció dels clients

Darrere d’un negoci que funciona hi ha una estratègia que funciona, però a vegades és tan senzilla com fer les coses bé, parant especial atenció a la satisfacció dels qui creuen en tu.

Jack Beds creu fermament, des dels seus inicis i sembla que per sempre, que un client content és una porta oberta cap a clients potencials. Per això la cadena proposa als seus clients unes condicions tan atractives: pagament fins a 36 mesos sense interessos, enviament i muntatge gratuït i fins a 100 nits de prova.

Comerç de proximitat i fabricació nacional

A Jack Beds presumeixen de ser la versió moderna de la típica boutique de barri. No hi ha res que els faci més il·lusió que veure el mateix client dos cops, recordar el seu nom i saludar-lo com Déu mana; està clar que el romanticisme corre per les venes dels artistes, i aquests petits artesans ho són.

Els matalassos de Jack Beds descansen a les botigues de Barcelona i Sant Cugat, molt a prop del seu lloc de naixement, i les seves fàbriques se situen a Barcelona, Tarragona i València. Allà és on es fabriquen els matalassos més demandats i de noves mides personalitzades, així com bases entapissades al gust del consumidor, material de llit, i qualsevol producte relacionat amb un descans de qualitat.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?