Deportes

García Bragado: "Tinc el convenciment moral que podria haver pujat al podi a Atenes i Pequín"

García Bragado: "Tinc el convenciment moral que podria haver pujat al podi a Atenes i Pequín"

García Bragado: "Tinc el convenciment moral que podria haver pujat al podi a Atenes i Pequín"

13:12

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1627038787893/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

García Bragado viurà els seus vuitens Jocs Olímpics a Tòquio. Amb 51 anys, s’acomiadarà de l’atletisme professional amb una de les seves proves predilectes, els 50 quilòmetres marxa, que es celebrarà per última vegada en aquests Jocs: “Pensava posar punt final a les meves participacions internacionals el 2016, però van dir que a Tòquio donarien per finalitzada la distància de 50 quilòmetres i jo volia estar en aquesta competició”, ha explicat aquest matí al Què T’hi Jugues de SER Catalunya.

Els vuitens Jocs Olímpics en una llarga carrera plena d’èxits però, malauradament, sense cap medalla olímpica. En més d’una ocasió, va quedar-se molt a prop d’aconseguir-la, i García Bragado sap que l’hagués merescut: "Tinc el convenciment moral que podria haver pujat al podi a Atenes i Pequín". En ambdues ocasions, el van superar atletes russos que posteriorment van donar positiu en dopatge.

Aquesta, però, serà una cita olímpica diferent marcada per la pandèmia de coronavirus: “M’hauria agradat fer-ho d’una manera, però ens hem d’adaptar a les circumstàncies que tenim”. I ha afegit: “Ja hem fet competicions sense públic, però en els Jocs Olímpics serà una situació estranya”. Amb públic o sense, García Bragado podrà dir adeu en el millor context per un atleta: "Ni de bon tros m’hauria imaginat això, he tingut la sort que quan van arribar lesions importants, vaig tenir persones al voltant que van trobar una solució"

 

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00