Hoy por Hoy GironaHoy por Hoy Girona
Actualidad

A partir d'aquest agost també s'haurà de pagar per aparcar a Sadernes

Hi haurà espai per a 100 cotxes, quan alguns caps de setmana a l'espai n'hi havia més del doble

Un informador a Sadernes / Aleix Freixas ACN

Sales de Llierca

El Consorci de l'Alta Garrotxa posa en marxa a partir del mes que ve unes tarifes d'aparcament per deixar el vehicle a Sadernes. El cost serà de 5,56€ per cotxe amb la voluntat d'evitar aglomeracions i la degradació de l'espai natural.

El pàrquing té capacitat per a 100 cotxes però a vegades n'hi havia més del doble. La majoria anaven a banyar-se a gorgues com les de Sant Aniol. L'objectiu de la mesura és saber quanta gent vindrà i ordenar la zona, segons explica la tècnica del Consorci Sara Sánchez.

Sara Sanchez, tècnica del Consorci de l'Alta Garrotxa

00:24

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000020514/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Amb els diners de la tarifa, el Consorci assegura que podrà pagar la despesa dels vigilants i la neteja i conservació de l'aparcament i el punt d'informació. Aquesta restricció se suma a la que ja s'aplica a Les Planes o Sant Feliu a la Garrotxa o Campdevànol, al Ripollès. Parc Naturals com el del Cap de Creus o el de les Capçaleres del Ter i el Freser també han imposat restriccions de circulació als aparcaments.

Jordi Altesa Cabanas

Jordi Altesa Cabanas

Editor del programa Soroll en Ràdio Girona. Periodista y criminólogo.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00