Hora 14 la Vall d'AlbaidaHora 14 la Vall d'Albaida
Actualidad
Sanidad pública

La Consellera de Sanitat, Ana Barceló, tanca la temporada de l'Hoy por Hoy Vall d'Albaida

La màxima responsable de Sanitat a la Comunitat Valenciana estarà amb Esteban Arroyo a partir de les 13:00

La Consellera Ana Barceló / GVA Sanitat

Ontinyent

Demà no és un dia qualsevol. Demà acaba una nova temporada de l’Hoy por Hoy Vall d’Albaida, el programa d’entrevistes comarcals de referència, i ho fa amb una entrevistada molt especial, la Consellera de Sanitat Universal i Salut Pública de la Generalitat Valenciana, Ana Barceló.

En una temporada de l’HxH marcada per la crisi de la covid-19, on s’han viscut 4 onades, s’ha parlat de mesures, de l’afecció a cada moment i s’ha dut cada dia la informació més completa sobre la pandèmia que ha marcat les nostres vides els últims 18 mesos, és una sort poder acabar-la en directe des de l’Hospital d’Ontinyent, en el que s’espera siga l’últim final de temporada sense el nou Hospital, i amb la màxima responsable de Sanitat a la Comunitat Valenciana, la Consellera Ana Barceló.

El programa posarà també el punt i final a la visita de la Consellera de les obres del nou Hospital General d’Ontinyent, que s’espera estiga acabat a meitat del pròxim any 2022. Un tema que segur eixirà a la conversa, així com la possibilitat de realitzar celebracions multitudinàries a finals d’any o que ens explique de primera mà la situació al Departament.

A banda també comptarem amb la Gerent del Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent, Margarita Llaudes, amb la directora de l’Hospital d’Ontinyent, Maria José Dasca, el director d’Atenció Primària Ricardo García Callejas o l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, entre altres protagonistes.

Així doncs, un final de temporada a l’altura del que ha sigut aquesta temporada a l’Hoy por Hoy, on hem tingut la sort de rebre la visita de distints Consellers, Directors Generals, Secretaris Autonòmics, entre altres figures valldalbaidines protagonistes de fites o fets destacats.

A partir del pròxim 30 d’agost tornarà l’Hoy por Hoy Vall d’Albaida amb les piles carregades i com sempre, amb Esteban Arroyo al front.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00