Actualidad

Bustos: "Puc aportar molt més"

El davanter argentí afrontarà la segona temporada a Montilivi cedit pel City i diu que amb el sistema que aplica Míchel, el 4-3-3, arriben més pilotes als davanters.

Bustos durant la presentació d'aquest matí. / Girona FC

Girona

El davanter argentí (24) Nahuel Bustos ha començat millor el segon curs cedit al Girona que el primer. Reconeix que haver marcat ahir contra el Costa Brava a Palamós suposa entrar "amb el peu dret" però no amaga que el marge de millora és gran.

"És obvi que la temporada passada no va ser la desitjada -només 2 gols a la lliga- i aquest és un altre motiu per estar aquí", ha explicat en la seva presentació. Segons l'ex-atacant de Talleres, "Girona era una de les millors opcions" per seguir progressant i després del sempre difícil primer any d'adaptació al futbol europeu, creu que pot "aportar molt més".

D'entrada, sembla que el dibuix tàctic que està fent servir més Míchel en aquesta pretemporada, el 4-3-3, agrada més a Bustos que el 3-5-2 que es va acabar imposant el curs passat "perquè les pilotes arriben amb més facilitat". Això sí, té clar que han de ser "més efectius" per aconseguir l'objectiu de sempre, "l'ascens".

No sap si l'utilitzaran com a referent o en banda. De moment, l'entrenador li ha demanat que "ataqui els espais i pressioni".

🎙 Roda de Premsa de Presentació del nou jugador del Girona FC ➡ Nahuel Bustos
 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00