Hoy por hoy matinal la Vall d'AlbaidaHoy por hoy matinal la Vall d'Albaida
Ocio
Luis García Berlanga

Alfarrasí i Agullent seleccionats Pobles de Cine

Amb motiu de l'Any Berlanga es projectarà les produccions més recents del cinema valencià i alguns dels clàssics més reconeguts del cineasta valencià en poblacions de menys de 5.000 habitants.

Imatge d'arxiu del director valencià / Quim Llenas Colaborador GettyImages

Ontinyent

L’Institut Valencià de Cultura i la Federació Valenciana de Municipis i Províncies impulsen la campanya Pobles de Cinema, que projectarà les produccions més recents del cinema valencià i alguns dels clàssics més reconeguts del cineasta valencià Luís Garcia Berlanga en poblacions de menys de 5.000 habitants.

El propòsit, segons és també “d’oferir projeccions en pantalla gran durant l’estiu a pobles que no disposen d’una programació regular de cinema, de festivals ni de sales d’exhibició comercial”.

El projecte ha seleccionat dos municipis de la Vall d’Albaida. A Alfarrasí es projectarà Calabuch, dissabte 7 d’agost, i La boda de Rosa, dimarts 17 d’agost, L’alcalde de la localitat, Fede Vidal valorava la elecció del seu poble.

Fede Vidal - Pobles de Cine

00:24

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1627909305052/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

A Agullent, els films seleccionats són La mort de Guillem, divendres 13 d’agost, i Todos a la cárcel, dijous 2 de setembre.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad