Deportes

Jorge Castilla, gerent de la PB Stuttgart: "Vaig veure a Laporta una mica cansat però molt positiu"

Aquest cap de setmana va veure l'Stuttgart-Barça des de la llotja de l'estadi

Jorge Castilla, gerent de la PB Stuttgart: “Vaig veure a Laporta una mica cansat però molt positiu”

Jorge Castilla, gerent de la PB Stuttgart: “Vaig veure a Laporta una mica cansat però molt positiu”

06:23

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1627908052024/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Jorge Castilla, gerent de la Penya Blaugrana Stuttgart, va veure el partit entre el Barça i l’Stuttgart d’aquest cap de setmana des de la llotja de l’estadi. El club el va convidar com a representant de la penya a presenciar el partit al costat del president Joan Laporta i el directiu Josep Ignaci Macià. Aquest matí, Castilla ha explicat al Què T’hi Jugues com va viure aquesta experiència. “Ens van tractar genial”.

Sobre Laporta, Castilla ha dit que el va veure “cansat, però molt positiu”. El president va reconèixer que s’han trobat una situació econòmica pitjor de l’esperada i treballen per donar-li la volta. El gerent de la penya també ha explicat que va preguntar sobre la situació de Messi. La resposta: “Va bé, hi estem treballant”.

Sobre l’actuació del Barça, Castilla ha destacat l’actuació de Memphis, una de les cares noves de la plantilla per aquesta temporada, i també dels joves que estan realitzant l’estada de pretemporada amb el primer equip, com Nico, Gavi o Yusuf Demir.

 

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00