Miércoles, 19 de Enero de 2022

Otras localidades

Cau l'atur a Lleida al juliol de 1.884 treballadors, bàsicament de serveis

Ara hi ha 20.714 persones apuntades a les llistes de l'atur a la demarcació, un 6,36% menys que ara fa un any. Amb el descens de juliol, que també s'ha notat en agricultura, indústria i construcció, Lleida encadena 5 mesos consecutius de reducció de l'atur

L'agricultura, i sobretot, els serveis lideren els sectors que redueixen atur al juliol a Lleida.

L'agricultura, i sobretot, els serveis lideren els sectors que redueixen atur al juliol a Lleida. / ACN

Les xifres de l'atur tornen a disminuir. A Lleida ho fan per cinquè mes consecutiu. Segons les dades que ha fet públiques avui el ministeri de Treball, al juliol es va registrar un descens d'aturats a la demarcació de Lleida de 1.884 persones, el que suposa un 8,34% menys. Això situa la xifra total d'aturats en 20.714.

El sector on més ha baixat l'atur al juliol a Lleida és el de serveis (al que pertanyen, per exemple, feines de l'hostaleria, restauració o comerç), amb 1.175 treballadors a l'atur menys. També cau en la resta de sectors. En l'agricultura, on s'hi registren 269 treballadors menys a l'atur; en la indústria, amb 152 treballadors menys a l'atur i en la construcció, amb 114 treballadors aturats menys.

Si es compara amb ara fa un any, també hi ha un descens. Segons les dades del ministeri, la variació anual pel que fa a persones que consten a l'atur a la demarcació de Lleida s'ha reduït en aquests 12 mesos de 1.408. Això vol dir que ara hi ha un 6,36% menys de persones apuntades a l'atur que ara fa un any.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?