Martes, 25 de Enero de 2022

Otras localidades

El PSC promou un front de tota l'oposició a la Paeria per aturar l'alberg de Pardinyes

Preveu una moció al ple de setembre, que voldria rubricada per tots els grups de l'oposició, incloent-hi El Comú de Lleida per tal de descartar un projecte que, segons Fèlix Larrosa, no té el consens veïnal i polític necessari per tirar-lo endavant

Una de les protestes que s'han viscut a Lleida contra l'alberg per a temporers de Pardinyes.

Una de les protestes que s'han viscut a Lleida contra l'alberg per a temporers de Pardinyes. / ACN

El grup municipal del PSC de Lleida buscarà el consens de tota l'oposició per aturar el projecte de l'alberg per a temporers de Pardinyes. Després de frenar-ne la tramitació de la redacció del projecte al juliol, espera suports al ple de setembre per descartar-lo definitivament. Per fer-ho possible, i després d'escoltar, llegir i analitzar les reflexions en contra dels portaveus i membres dels grupos polítics de l'oposició a la Paeria ja sigui en tertúlies, escrits als mitjans o a les xarxes socials, totes elles contràries a tirar endavant una infraestructura que genera crispació en un sector del barri de Pardinyes, els socialistes creuen que aquestes opinions contràries s'han de manifestar al lloc que realment són útils, que és el ple municipal. I per això, iniciarà una ronda de contactes amb tots els grups de la corporació -excepte ERC i Junts, que són els que governen- per tal de presentar una moció conjunta al ple de setembre i frenar aquest alberg.

El portaveu del grup socialista, Fèlix Larrosa es pregunta si no hauria de ser el propi alcalde, Miquel Pueyo, qui hauria de veure que si un projecte no té consens -ni al barri ni entre els grups polítics- no s'hauria d'analitzar què passa abans de tirar-lo endavant?

Larrosa creu que els 4 milions previstos per a aquest alberg, s'haurien de destinar a altres usos socials -com per exemple, un Centre de dia a Cappont- i ha promés que, si malgrat tot, l'alberg tira endavant, el convertirà en una residència d'avis si els socialistes tornen al govern de la ciutat a partir de les eleccions municipals de 2023.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?