Miércoles, 19 de Enero de 2022

Otras localidades

Raimat enceta la verema amb bones expectatives en qualitat i quantitat

El celler lleidatà ha començat la verema amb la previsió d'augmentar la producció un 8% i arribar als 6 milions i mig de quilos. També preveu una qualitat del raïm excel.lent ja que no ha patit la sequera que sí ha afectat altres zones vinícoles

La primera varietat que es cull és Chardonnay.

La primera varietat que es cull és Chardonnay. / RAIMAT

Raimat ha començat la verema amb la previsió d'augmentar la producció un 8% i arribar als 6 milions i mig de quilos. També preveu una qualitat del raïm excel.lent ja que no ha patit la sequera que sí ha afectat altres zones vinícoles.

La verema s'inicia per la varietat Chardonnay (per a caves) i seguirà després amb altres per vi blanc i vi negre. I aquest inici es fa amb ales expectatives del celler tant en quantitat com en qualitat. Ha estat un any sec però no ha patit la sequera d'altres zones vinícoles. A més, la temperatura d'aquest estiu ha estat relativament fresca. Això ha propiciat una maduració més lenta del raïm, el que augura una bona anyada, segons fonts del celler.

Enguany Raimat ha estrenat un espai natural visitable, Raimat Natura. A partir de setembre els visitants de Raimat Natura podran viure la verema participant en la recollida del raïm i l'elaboració del vi.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?